Kunstontwerp

Kunst voorwerpen maken met polyester en glasvezels in combinatie met polyurethaan schuim. Door de juiste opbouw van materialen en bewerkbare vormen kun je tot een mooi project komen.

Ik kan je helpen bij het verwezenlijken van een kunstobject. Ik combineer mijn expertise op het gebied van kunststoffen met het realiseren van verschillende kunstprojecten. Wanneer nodig bied ik je advies in aanpak en werkmethoden binnen het project. In het verleden werkte ik samen met onder andere Ad de Keijzer, Panamarenco, Jan van Munster, Luc Deleu, Ewerdt Hilgemann, Francois Morellet, Johannes van Vugt, Marta Röling, Bruno Ninaber, Marga Knaven, Gitulio Alviani, Pieke Bergmans, Marco van Trigt, Alfred van Eik en Uli Pohl.

Mijn uitgebreide ervaring in het werken met polyesterhars, epoxy, polyurethaan, siliconen, gietharsen en anderen componenten komt bij kunstontwerp goed van pas. De begeleiding bij een kunstproject bestaat uit veilig werken met kunstharsen en de verschillende toepassingsgebieden. Naast het werken met kunststoffen, werken we ook met andere materialen.

Laatste object was de vlieghelikopter 1990 van Panamarenco in Maastricht en het vierkant van Ad de Keijzer 1974

Het grootste werk was de restauratie van Jardin d’émail in Kröller-Müller Museum van 2016 tot 2020.