Cursus agenda

Puur Polyester

Bijna volgeboekt
  • donderdag 23 mei 2024
  • 19:00-22:30

Kleine polyester reparaties

Al meer dan 10 jaar een groot succes! Een samenwerking van Polyestercursus.com, Rob Ontwerp Buro, Deining Magazine, Poly-Service, RiwaxFestool, De IJssel, en International.

Wegens enorm succes vindt er ook in 2023 weer de praktische en inspirerende cursussen  polyesterreparatie plaats. Tijdens de cursus leert u onder professionele begeleiding van Rob van Mourik, en (Frank Rietberg) hoe u uw polyester romp weer in nieuwstaat kunt herstellen. Schrijf nu in en leer hoe je die lelijke kras weer onzichtbaar kan maken.

Tijdens deze cursus Puur Polyester leer je met Gelcoat zelf aanvaringsschade repareren. Niet uit een boekje, maar door het zelf te doen. Er word geoefend (op kleine schaal) door onder andere een romp van een modelboot te maken, word er een vroegere waterdoorvoer in een romp gedicht, een deksel voor een koelkast gemaakt plus ook een ingezakte sandwichvloer word verstevigd. Uiteindelijk testen we de kwaliteit van de gemaakte werkstukken. Natuurlijk krijg je ook de relevante materiaalkennis en een stukje theorie over wat wel en niet mogelijk is met kunststoffen. Maar het belangrijkste blijft: zelf klussen op geprepareerd oefenmateriaal.